SAINTS ROW KEERT TERUG NAAR DE NINTENDO SWITCH

Deep Silver maakt vandaag bekend dat Saints Row®:IV™- Re-Elected™ vanaf 27 maart 2020 verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch™ en vanaf nu beschikbaar is voor pre-orders. De Nintendo Switch™-versie van het hooggeprezen Saints Row IV wordt geleverd inclusief maar liefst 25 DLC-pakketten. Saints Row-fans die de fysieke versie pre-orderen bij deelnemende winkels krijgen een geweldige Saints Row Presidential Pin Badge Set* cadeau.

Het verhaal:
Als president van de Verenigde Staten van Amerika, moet jij alle mensen op aarde redden. Wanneer de baas van de Saints is verkozen tot president van de VS, is dat voor de Saints nog maar het begin.
Na een rampzalige buitenaardse invasie op aarde, geleid door de kwaadaardige Overlord Zinyak, zijn de Saints verplaatst naar een bizarro-Steelport-simulatie. Met behulp van zowel oude als nieuwe vrienden, alsmede een flink arsenaal superkrachten en vreemde wapens, gaan ze de strijd aan om de mensheid uit de mentale klauwen van Zinyak te bevrijden.
De Saints hebben een lange weg afgelegd: van het crackhouse, via het penthouse naar het Witte Huis – maar nu is het jouw taak om de wereld te bevrijden van Zinyak en zijn buitenaardse leger en de planeet te redden in de waanzinnigste open-wereld-game ooit, voor het eerst speelbaar op de Nintendo Switch™.

Kenmerken:

  • De Amerikaanse droom – Speel als de president van de Verenigde Staten en beleef een waanzinnig verhaal dat zich uitstrekt over landen, tijd en ruimte. Aan jou de taak om de wereld te redden, nu voor het eerst op de Nintendo Switch™.
  • Word een superheld-president – Spring over gebouwen. Ren door tanks. Deze en vele andere superkrachten staan tot je beschikking om je doel te bereiken.
  • Buitenaardse vernietigingsspeeltjes – Maak gebruik van een indrukwekkend arsenaal buitenaardse voertuigen en wapens. The Inflato-Ray, the Polarizer, the Disintegrator en vele andere speeltjes zijn klaar voor vernietigend gebruik.
  • Aangepaste wapens voor aangepaste vernietiging – Je hebt je personage aangepast. Je hebt je kleding aangepast. Dit keer kun je ook je wapens aanpassen.
  • Dynamisch duo – Naadloze drop-in, drop-out co-op, zoals dat hoort bij Saints Row, maar dan verbeterd. De aliens krijgen dus te maken met niet één maar twee woedende super-presidenten!
  • Volledig Re-Elected – Saints Row IV Re-Elected bevat maar liefst 25 DLC-pakketten, inclusief het Dubstep Gun (Remix) Pack, het Presidential Pack, het Commander-In-Chief Pack, en twee geliefde episodische verhaal-uitbreidingen: Enter The Dominatrix en How The Saints Save Christmas.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.