Pokémon Go-update met extra monsters uitgebracht

De update voor mobiele game Pokémon Go die onder meer ruim 80 nieuwe monsters toevoegt is vannacht uitgebracht. De update verscheen voor zowel iOS als Android, maar kon vanwege overbelasting van de downloadservers niet direct door alle gebruikers worden gedownload.

De nieuwe monsters, waaronder Togepi en Wobuffet, zijn afkomstig uit de tweede generatie Pokémon die met het verschijnen van de Game Boy-spellen Pokémon Gold en Pokémon Silver werden toegevoegd. Met de toevoeging van extra Pokémon zijn ook nieuwe aanvalstechnieken en voorwerpen beschikbaar gemaakt.

Ontwikkelaar Niantic voegde eerder al enkele baby-Pokémon toe uit dezelfde generatie monsters. Die zijn nu ook in het wild te vangen en niet langer alleen verkrijgbaar door een ei uit te laten broeden. De legendarische Pokémon, zoals Lugia, Ho-Oh en Celebi, zijn nog niet te krijgen.

Geruchten

Volgens geruchten wil Niantic op termijn ook grotere functionele wijzigingen doorvoeren binnen de opzet van Pokémon Go, waardoor het mogelijk wordt om Pokémon te ruilen met andere spelers en met hen te vechten.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.