Nokia Lumia 630 per half mei 2014 beschikbaar in Nederland

Nokia presenteert de Lumia 630 – de eerste smartphone met Windows Phone 8.1. Vanaf half mei 2014 ligt de smartphone in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs van 149 euro. Met de nieuwste Windows Phone-software en een quadcore-processor biedt de Lumia 630 een volledig uitgeruste smartphone-ervaring met dezelfde mogelijkheden als high-end Lumia-smartphones voor een scherpe prijs. Het toestel is leverbaar in wit of zwart en alle kopers krijgen daarbij gratis een felgekleurde cover naar keuze.

image008

 

Het ClearBlack-scherm van 4,5-inch van de Lumia 630 zorgt voor een geweldige entertainmentervaring met apps als Instagram en Vimeo, en games als Asphalt 8. Ook beschikt de Lumia 630 over Microsoft Office en Nokia Camera. De gratis wereldwijde navigatie van HERE Drive+ zorgt dat je nooit meer de weg kwijtraakt en met de eveneens gratis muziekstreaming van MixRadio luister je onderweg altijd naar je favoriete muziek.

Dankzij het nieuwe Windows Phone 8.1-besturingssysteem is de Lumia 630 voorzien van een Action Center waarin al je berichten verschijnen. Daarnaast profiteren gebruikers van veel nieuwe opties, zoals een snel Word Flow-toetsenbord voor razendsnelle tekstingave. Windows Phone 8.1 biedt unieke Lumia-mogelijkheden die het innovatieve imago van Nokia op het gebied van fotografie en beeldbewerking verder versterken. Zo is Creative Studio verbeterd, evenals de Nokia Storyteller-app voor het delen van bijvoorbeeld videoverhalen op sociale netwerken.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.