nieuwe systeemupdate beschikbaar voor Wii U

Nintendo maakt vandaag bekend dat een nieuwe systeemupdate beschikbaar is voor Wii U. Deze systeemupdate voert veranderingen door die de gebruikerservaring verbeteren. De belangrijkste verandering is de toevoeging van een snelstart-functie aan de Wii U GamePad-controller. Als de update is gedownload, verschijnt na het aanzetten van het systeem op de GamePad het Quick Start-scherm met icoontjes van 10 recent gebruikte of geïnstalleerde spellen en toepassingen. Gebruikers kunnen het spel of de software die ze willen gebruiken meteen starten, zonder dat het Wii U-menu eerst moet worden geladen. Deze snelle start is ideaal voor gebruikers die meteen met spelen willen beginnen.

Ook de volgende veranderingen zijn doorgevoerd:

  • Gebruikers kunnen op hun GamePad-controllers nu visuele notificaties ontvangen over nieuwe spellen en producten, speciale promoties en meer. Gebruikers kunnen notificatiegeluiden aanpassen of verwijderen, kiezen of de GamePad ingeschakeld moet worden bij het ontvangen van notificaties, en zelfs tijden instellen wanneer zulke visuele notificaties niet moeten verschijnen (bijvoorbeeld ‘s nachts).
  • Systeemupdates worden voortaan niet alleen automatisch gedownload maar ook geïnstalleerd terwijl het Wii U-systeem is uitgeschakeld.
  • Het instellen van een Nintendo Network ID voor nieuwe gebruikers is vereenvoudigd.
  • Notificaties (anders dan de notificaties op de Wii U GamePad) zijn nu toegankelijk uit zowel het Home-menu als het Wii U-menu.

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: