MEDIA MARKT ORGANISEERT ALLEREERSTE BLACK OPS III LAN

Aanstaande vrijdag verschijnt het langverwachte nieuwe deel uit de Call of Duty-reeks, Black Ops III. Dat dient, zoals elke grote game-release, gevierd te worden.

Call Of Duty Black Ops 3_1

Media Markt Amsterdam Arena en Gamekings organiseren daarom op donderdagavond 5 november de allereerste LAN-party ooit voor Call of Duty Black Ops III. Al vanaf zes uur voordat de game uit is, kun jij vol aan de slag met de multiplayer modus en niet voor niets. Deze unieke LAN (PlayStation 4 en Xbox One) biedt namelijk volle bak prijzen, waaronder de hoofdprijs: een 27” 4K beeldscherm van LG ter waarde van 599 euro, Trust Gaming pakketten en vijfmaal de game op een platform naar keuze. De LAN is in de Media Markt op groot scherm te volgen en wordt door Gamekings Skate en JJ aan elkaar gepraat. Feestje is dus gegarandeerd!

Call Of Duty Black Ops 3_2

Voor deze unieke Black Ops III LAN is vooraf geen inschrijving nodig, noch ben je verplicht om de game gepreorderd te hebben. Iedereen is welkom vanaf 18.00 uur zolang je maar zestien jaar of ouder bent. We knallen door tot de finale om 23.45 uur. Vanaf 00.00 uur is de game te koop voor diegene die dat wil.

You May Also Like

2 comments

Gap says:

Welke mediamarkt dan? Amsterdam??

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.