Kiezen voor de iPhone 7

De iPhone 7 is inmiddels eventjes te koop en lijkt goed te bevallen. Zelf gebruik ik op dit moment de 6S Plus en heb zojuist na wat twijfelen de iPhone 7 besteld. Nu heb ik hier best wel lang over getwijfeld, en daarom wil ik hier wat redenen opnoemen waarom ik (en ook jij) zou kunnen kiezen voor de iPhone 7. Wil je de iPhone net iets goedkoper? Dan kan je ook kiezen voor een refurbished iPhone 7.

Kleuren

Om te beginnen vind ik het helemaal top dat de iPhone in nieuwe kleuren beschikbaar is. Natuurlijk ziet de iPhone eruit als een iPhone en daarvoor kiezen voor mensen voor deze telefoon. Maar de twee nieuwe kleuren: Zwart en Gitzwart maken de kleuren om uit te kiezen weer wat interessanter. De nieuwe kleur: Gitzwart is een hoogglanzend zwart, en volgens Apple is de telefoon dan al duidelijk te herkennen vanaf 50 meter!

Camera

Maak je vaak video met je telefoon? Dan is de iPhone 7 ook verbeterd. Het nieuwe model is uitgerust met beeldstabilisatie. Hiermee kan je veel stabielere filmpjes maken, en ook de foto’s in het donker worden veel beter. Je kan namelijk langer belichten zonder dat er beweging optreed. Nu denk je misschien dit heb ik eerder gehoord? Klopt, de iPhone 6S Plus was hiermee ook uitgerust. Om bij de camera te blijven, de iPhone 7 is ook uitgerust met twee camera’s aan de achterzijde. Een van de camera’s werkt als groothoeklens, de andere als telelens.

Muziek

Ook de muziekliefhebber gaat vooruit bij de iPhone 7. De nieuwe telefoon is uitgerust met dubbele boxen, met andere woorden dus stereo speakers. Zet je de telefoon in portret-stand dan veranderd er niks, draai je hem een kwartslag dan functioneert de speaker van de audio-uitgang als tweede speaker, en heb je dus stereo geluid.

Waterdicht

Val je in de categorie die een beetje lomp is, zoals ikzelf? De iPhone 7 is het eerste model dat waterdicht en stofvrij is. Hiervoor voldoet Apple aan de voorwaarden die gesteld worden aan de IP67 rating. Dit betekent dat de iPhone 7 volledig stofdicht is, en 30 minuten onder water kan blijven op een maximale diepte van 1 meter. Een ritje afwasbak of wc overleeft hij dus makkelijk. Maar voor de beste bescherming adviseren we natuurlijk nog altijd het gebruiken van een iPhone 7 hoesje

Accu

Apple zelf zegt dat de iPhone 7 de langste batterijduur in een iPhone ooit heeft. De kleine gaat zo’n twee uur langer mee dan de 6S; de Plus gaat één uur langer door dan de vorige generatie. Dat is goed nieuws, want jarenlang bleef de accuduur van de iPhone ongeveer hetzelfde. Hiervoor zouden ik alleen al overstappen.

Refurbished

Wil je zelf ook de nieuwe iPhone? Maar niet de hoofdprijs betalen? Kies dan voor een refurbished iPhone. Een refurbished telefoon is een tweedehands telefoon die helemaal opnieuw getest is, schoongemaakt en geupdate. Hierdoor is een refurbished telefoon zo goed als een nieuwe telefoon, tegen een veel mooiere prijs.

 

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.