Eurofiber behoort tot 50 snelst groeiende technologiebedrijven in België

Eurofiber België mag zich rekenen tot de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van België. Het bedrijf staat dit jaar voor het eerst genoteerd in de Deloitte Technology Fast 50. Deze jaarlijkse ranglijst van consultancybedrijf Deloitte is gebaseerd op het groeipercentage van de omzet over de laatste vier jaar. Eurofiber is daarmee genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50-award voor de snelste technologiegroeier in ons land. Op 18 november zal Deloitte de uiteindelijke ranking en de winnaar van de award bekendmaken in Brussel.

Eurofiber België is een onafhankelijke aanbieder van hoogwaardige glasvezelverbindingen voor de zakelijke markt. Deze verbindingen zijn gebaseerd op een landelijk dekkend en open netwerk, dat klanten en partners vrijlaat in de keuze van hun dienstenleveranciers. Met deze unieke propositie streeft Eurofiber België naar marktleiderschap in dark fiber en een top drie positie in Ethernet en op glasvezel gebaseerde transmissiediensten.

Lars Alkema, directeur van Eurofiber België. “We zetten momenteel sterk in op groei: deels organisch, deels door overnames. Zo namen we onlangs nog B-Telecom over, waarmee we ons glasvezelnetwerk in België in één keer met maar liefst 7.500 kilometer hebben uitgebreid. De nominatie voor de Deloitte Fast 50 is een erkenning dat onze inspanningen resultaat opleveren. We zijn er echt trots op.”

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: