ESET nieuwe co-sponsor van Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam heeft met ESET Nederland overeenstemming bereikt over een contract waarbij ESET toetreedt als co-sponsor van Sparta Rotterdam. De partijen tekenen een contract dat loopt tot medio 2016. De broek van het wedstrijdtenue wordt voorzien van het ESET-logo.

ESET nieuwe co-sponsor van Sparta Rotterdam

Namens ESET reageert managing director Dave Maasland: “Uit de gesprekken met Sparta Rotterdam bleek dat beide partijen elkaar kunnen versterken. Door voetbal als verbindingsmiddel in te zetten, kunnen we ons zakelijk netwerk vergroten. In de komende maanden werken we aan een creatief activatieprogramma. In combinatie met de naamsvermelding op het schitterende tenue van Sparta Rotterdam zal onze naamsbekendheid groeien; ook buiten de branche waarin wij actief zijn. Wij kiezen bewust voor Sparta Rotterdam vanwege de sympathieke en landelijke uitstraling van de club. De veiligste club van Nederland om wedstrijden te bezoeken verdient de veiligste securitysoftware.”

Dave van der Meer is namens Sparta Rotterdam verheugd met de nieuwe co-sponsor. “De aantrekkingskracht van Sparta Rotterdam blijft onverminderd groot. ESET behoort met zijn producten tot de Champions League van hun branche. Daarom zijn we blij dat zij naast het co-sponsorschap van het Team Corendon-schaatsteam ook co-sponsor worden van Sparta Rotterdam. Daarnaast is het zeer prettig dat zij hun vertrouwen hebben uitgesproken in de toekomstige samenwerking door ook direct voor het seizoen 2015 – 2016 aan onze club verbonden te zijn. Vanavond speelt Sparta Rotterdam in de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch al met de uiting van ESET op het wedstrijdtenue.”.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.