Epson komt met printers met inkt voor 2 jaar.

EcoTank-printers worden geleverd met voldoende inkt aan boord om een indrukwekkende 4.000 pagina´s in zwart-wit en 6.500 pagina´s in kleur af te drukken.Dat is voldoende inkt voor ongeveer twee jaar, zonder dat er een inktpatroon hoeft te worden vervangen. Met de L355 en L555 biedt Epson een alternatieve manier van afdrukken voor gebruikers thuis en op kantoor, met uiterst voordelig en probleemloos resultaat.

12ruf_fdx_image_06

Fabio Girotto, productmanager bij Epson Europe, zegt het volgende: De L555 en L355 komen voort uit technologie die enorm succesvol is geweest in andere markten – waar we meer dan 10 miljoen units hebben verkocht in minder dan vier jaar – en Epson biedt een antwoord op de behoeften van klanten door de EcoTank-reeks te introduceren in West-Europa. Als aanvulling op ons bestaande assortiment, zijn deze modellen ideaal voor klanten thuis of op het kleine kantoor, voor het afdrukken van dagelijkse documenten, zoals kookrecepten, huiswerk, e-mails en routekaarten, en voor wie prijs en gemak uiterst belangrijk zijn. Met voldoende inktvoorraad voor twee jaar, weten gebruikers waar ze aan toe zijn.

EcoTank-printers zijn voorzien van inktreservoirs met extra hoge capaciteit, die eenvoudig en efficiënt kunnen worden bijgevuld met originele inkt van Epson. De installatie van de printers verloopt in drie eenvoudige stappen: inktreservoirs vullen, printer aanzetten en priming van het inktsysteem – tegen de tijd dat er moet worden bijgevuld, zorgen voordelige en eenvoudig te gebruiken inktflessen ervoor dat dit bijzonder gemakkelijk verloopt, zonder de noodzaak van het gebruik van inktpatronen. Dankzij de druipvrije schenktuit is het bijvullen van de inktreservoirs een schone en probleemloze klus.

Zowel de L555 als de L355 bieden functies voor afdrukken, kopiëren en scannen. Daarnaast is de L555 uitgerust met een faxfunctie, automatische documentinvoer voor 30 pagina´s en een tweeregelig LCD-scherm voor nog meer gebruiksgemak. Beide modellen zijn voorzien van Wi-Fi-connectiviteit voor nog meer gemak bij het delen en plaatsen bij u thuis, en dankzij de compatibiliteit met Epson iPrint kunnen gebruikers snel en eenvoudig afdrukken vanaf hun smartphone en tablet-pc´s. Dit navulbare en robuuste inktreservoirsysteem wordt geleverd met een Epson-garantie van een jaar of 30.000 pagina´s voor extra gemoedsrust.

De L555 en L355 zijn exclusief beschikbaar vanaf oktober bij dealers van de Selexion groep, IT Resellers en EP partners, en zullen respectievelijk € 399,99 en € 299,99 kosten. De navulflessen voor de inkt zijn beschikbaar voor een prijs van € 10.

 

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.