Domeinnaam Ebola.com verkocht voor 200.000 dollar

Zakenman Jon Schultz heeft gigantisch verdiend met de Ebola uitbraak. In 2008 kocht Jon Schultz de domeinnaam voor 13,500 dollar. Nu heeft het bedrijf van Joh “Schultz’s Blue String Ventures” de domeinnaam weer verkocht voor 200.000 dollar. Volgens de WHOIS gegevens van het domein is het nu in bezit van een Russisch bedrijf.

Man verkoopt Ebola com voor 200.000 dollar

Het Russisch bedrijf Weed Growth Fund heeft nog niet bekend wat ze met het domein willen gaan doen. Op dit moment is de website erachter nog niet aangepast en bevat een paar artikelen over Ebola, en de Amazon affiliatie van Schultz Blue String Ventures staat er nog op.

Niet alleen cash

De betaling van de 200.000 dollar is niet geheel in contanten. Volgens Jon heeft hij er 50.000 dollar voor ontvangen op zijn bankrekening. Verder heeft hij 19.192 aandelen ontvangen in het op wiet gebasseerde bedrijf “Cannabis Sativa”. Deze aandelen hebben een waarde van rond de 164.000 dollar. Cannabis Sativa is een in Nieuw Mexico gebasseerd bedrijf die zich right op de wiet voor zowel medisch als recreatief gebruik.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.