DENON geeft HEOS vleugels met nieuwe Bluetooth-adapter

DENON, een fabrikant van hoogwaardige home- en persoonlijke audioproducten, voegt Bluetooth-functionaliteit toe aan het bekroonde HEOS. Sinds de lancering, iets meer dan een jaar geleden, heeft HEOS by DENON zichzelf geprofileerd als koploper in de markt van multi-room audioproducten. Met de introductie van producten als de draagbare HEOS 1, de HEOS HomeCinema en een steeds groter wordend aanbod van in-app muziekdiensten heeft HEOS de grenzen verlegt wat betreft de mogelijkheden van multi-roomaudio. De toevoeging van de Bluetooth-adapter breidt de draadloze opties van HEOS verder uit.

heos_bt_adapter_press_picture

Deze eenvoudige USB-adapter, die gratis wordt meegeleverd bij iedere HEOS 3, 5 en 7, geeft de HEOS volledige Bluetooth-functionaliteit. Het systeem kan alles vanaf smartdevice streamen, zo kan men nu ook muziek afspelen via YouTube of welke andere geluidsbron dan ook. Nog belangrijker: gebruikers kunnen overal waar ze willen naar muziek luisteren, zonder WiFi-verbinding. Stroom is genoeg.

HEOS is gemaakt voor meerdere ruimten en heeft vier draadloze speakers voor meerdere zones; De HEOS 1, 3,  5 en 7. De HEOS Link en HEOS Amp maken de functionaliteit beschikbaar voor HiFi-systemen en passieve speakers. De soundbar en subwoofer van de HomeCinema maken het veel geprezen geluid bovendien overal beschikbaar voor tv’s.

De geluidskwaliteit van de HEOS:

  • Audiophile-level synchronisatie. Het systeem is ontworpen met nieuwe technologie die hoge kwaliteit synchronisatie waarborgt.
  • De meest geavanceerde DSP-technologieën. Denon heeft de krachten gebundeld met Waves Audio, een wereldwijd toonaangevend ontwikkelaar van professionele audio-plugins als Digital Signal Processing (DSP). HEOS maakt gebruik van het geïntegreerde MaxxAudio® van Waves, een geavanceerde suite voor geluidsoptimalisatie die zo is aangepast dat deze de beste geluidskwaliteit biedt, voor een optimale luisterervaring.
  • Superieur akoestisch design. Denons audio-expertise is doorontwikkeld om aan de unieke behoeften van de muziekliefhebbers van nu te voldoen. Gebruikers kunnen in elke kamer hetzelfde nummer afspelen, net als een ander nummer in elke ruimte. Het maakt gebruik van standaard WiFi-thuisnetwerken. Gebruikers kunnen dus gewoon hun bestaande router gebruiken en hoeven geen nieuwe apparatuur aan te sluiten, zoals een netwerkbridge. WiFi-netwerken bieden een beter draadloos bereik en een betere geluidskwaliteit dan Bluetooth®, en ieder apparaat in het netwerk van een gebruiker.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.