Budgethost 24/7 spontaan verdwenen uit de hostingwereld.

24/7 hosting is een budgethoster uit Nieuw-Zeeland. Deze webhost is spontaan opgehouden met bestaan. Het 0800-telefoonnummer is geannuleerd en het bedrijf heeft meer dan 6000 websites onder haar dak en zij hebben klanten de toegang tot belangrijke dienstonderdelen ontzegd. Dit is bekend gemaakt door Web Hosting Industry Review (WHIR). De klanten zijn door de provider niet geïnformeerd en proberen contact te leggen maar zonder reactie. Steeds meer websites zijn niet meer bereikbaar.

24/7 Hosting staat bekend als een doorverkoper van hostingdiensten, hierbij gaat het onder andere over serverruimte en domeinregistraties. Voyager is van de grootste leveranciers en zij geven aan dat de provider al enkele rekeningen niet betaald heeft. Zij denken dat de stekker er snel uit zal gaan.

Voor de klanten is het een groot risico want zij kunnen nu de gegevens kwijt raken en ook hun domeinnamen kunnen ze verliezen. Het heeft wel veel weg van de recente problemen bij Hostdeal.eu. De klanten moest zich hier haasten om gegevens veilig te stellen, dit bedrijf staakte ineens de diensten zonder aankondiging. De eigenaar startte niet snel daarna weer een nieuwe hostingdienst. De bedrijven hebben zich wat opvallend is, beide verscholen achter postbussen en zij boden diensten aan tegen erg lage prijzen. Het is dus raadzaam voordat je voor een hostingprovider kiest goed te kijken naar wat zij je bieden, wat de prijzen zijn en hoelang een bedrijf al bestaat. Er kunnen altijd reviews worden gezocht op internet en dan kun je ook de bereikbaarheid van de provider testen.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.