Alcatel 3X: Verruim je horizon!

Wist jij dat er vorig jaar 1,2 biljoen foto’s werden genomen? En dat bijna 80% van deze foto’s door smartphones werden gemaakt? (bron) Iedereen rekent tegenwoordig op zijn smartphone in plaats van de traditionele digitale camera om al die prachtige gebouwen en beeldschone zonsondergangen vast te leggen. Met de zomervakantie volop aan de gang komt de Alcatel 3X, met zijn 120-graden groothoek die voor alle gebruikers heel wat meer perspectieven opent, net op tijd aankloppen.

Verruim je horizon 

De Alcatel 3X biedt een allesomvattende superbrede 120-graden beeldhoek op een 13+5 megapixel dubbele achtercamera, waarmee je gegarandeerd geen enkel adembenemend landschap en geen enkele bergketen of skyline meer zal missen.

Met zijn 5,7-inch 18:9 display verruimt de Alcatel 3X je horizon terwijl hij toch verbazend compact blijft. Dit fantastische nieuwe toestel heeft een 77.7% screen-to-body ratio, wat er eigenlijk op neerkomt dat je meer scherm krijgt voor je toestel.

Ontgrendel je telefoon in minder dan een seconde

Net zoals de andere 18:9-toestellen van Alcatel kan je ook met deze Alcatel 3X eenvoudig je smartphone ontgrendelen , en dat in minder dan een seconde. De Face Key-functie biedt op gezichtsherkenning gebaseerde beveiliging zoals nooit tevoren: je kan je toestel ontgrendelen door gewoon naar het scherm te kijken. Face Key gebruikt voor elke gezichtsscan meer dan 106 datapunten waardoor de herkenning veel betrouwbaarder wordt en de 3D-rendering voorkomt dat men het toestel kan ontgrendelen met enkel een foto van de gebruiker.

Apps lanceren met vingerafdrukken werkt tijdbesparend

Open je apps met een eenvoudige vingerafdruk op de Alcatel 3X. De gebruiksvriendelijke vingerafdrukscanner zorgt voor een eenvoudige lancering van je favoriete apps op een privacy-bewuste manier. De scanner kan ook worden ingesteld om verschillende apps te lanceren met verschillende vingers. De sensor bevindt zich aan de achterkant van het toestel zodat gevoelige informatie nooit toevallig wordt ontgrendeld. Gewoon tikken en aan de slag!

Waar wacht je dus nog op? Gun jezelf deze lichte, compacte maar functierijke smartphone waarmee professionele foto’s met 120-graden groothoek slechts een knopafdruk verwijderd zijn. Naast al deze innoverende functies is de Alcatel 3X ook voorzien van erg goede specs. Hij komt standaard met 32GB opslag, dat uitbreidbaar is met een 128GB microSD-kaart, 3GB RAM geheugen en een flinke batterij van 3000 mAh.

Verkrijgbaar

De Alcatel 3X is nu verkrijgbaar in Metallic black voor slechts 179,99 Euro.

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: