Gibson Innovations toont zijn Philips AudioBoost draadloze TV koptelefoons.

Gibson Innovations toont zijn Philips AudioBoost draadloze TV koptelefoons. Met name voor ouderen is dit een ideale oplossing. Zij kunnen gemakkelijk het geluid van hun TV verbeteren zonder ingewikkelde set up en zonder dat het volume van de TV keihard moet staan. Het volume van de Philips AudioBoost (SSC5001) kun je namelijk per oor aanpassen. Daardoor kan de TV in menig huishouden weer op een normaal volume en kan iedereen op een voor hem of haar fijn volume luisteren en kijken. De lichtgewicht koptelefoon is volledig draadloos. Hij hangt als een stethoscoop in de oren dus de gebruiker kan alle kanten op.

Gemakkelijk te gebruiken

Door zijn ontwerp, kun je ook eenvoudig een bril dragen in combinatie met de koptelefoon. De set up is ook erg simpel. Je verbindt de transmitter namelijk met de RCA of optische poort van de TV. Iedere keer dat je vervolgens de koptelefoon draagt, gaat de auto tune-functie aan zodat hij het beste audiokanaal kiest. Daardoor heb je altijd de beste geluidskwaliteit en de meest heldere verbinding. Doordat hij extreem licht is, kun je hem met gemak de hele dag dragen.

De koptelefoon is ook beschikbaar als duo-versie. Hierbij krijg je twee aparte headsets. De batterij gaat tot wel 10 uur mee. Hij gaat automatisch aan als je hem in je oren doet en gaan ook automatisch weer uit als je hem afzet. Als je hem niet gebruikt, kun je hem in zijn docking station zetten zodat hij op kan laden.

Meer genieten van je TV

Alle TV’s met een digitale of analoge output kun je verbinden met de Philips Audioboost koptelefoon. De koptelefoons hebben een aanpasbare qualizer en kunnen geluid versterken zodat het geluidsniveau per oor aangepast kan worden. Tot wel vier Audioboost koptelefoons kunnen per transmitter verbonden worden aan een TV. Zijn de koptelefoons in gebruik dan kan het geluid van de TV uit of op een normaal volume blijven staan. Zo kan iedereen TV kijken op het voor hem of haar gewenste volume. Zet het geluid uit met de ambient setting en de microfoon pikt geluiden uit de kamer op en versterkt die. Zo kunnen gebruikers goed deelnemen aan gesprekken en weten ze nog beter wat er om hen heen gebeurt.   

“De Philips AudioBoost koptelefoon is ideaal voor mensen die minder goed horen”, zegt Steve Punter, Headphones Business Leader bij Gibson Innovations. “Door het stethoscoop-ontwerp zijn ze enorm comfortabel om te dragen. Ze zijn eenvoudig in gebruik waardoor je per oor kunt bepalen hoe hard je het geluid wilt hebben. Vooral voor senioren kan dit een waardevolle toevoeging zijn aan hun TV-ervaring.”

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.