Philips Fidelio M2L koptelefoon: High-res audio rechtstreeks uit je iOS-device

Bezitters van een iOS-apparaat met Lightning™ connector kunnen voortaan ook een koptelefoon kopen die rechtstreeks op die ingang is aan te sluiten. De Philips Fidelio M2L is een koptelefoon voor High Res Audio die je direct aansluit via de Lightning connector. De M2L verenigt 24-bits Digital to Analog Conversion (DAC) en versterking van hoge kwaliteit in de koptelefoon.

 

“We zijn erg blij met onze Philips Fidelio M2L. Dit was onze eerste koptelefoon die je direct in de laadconnector van je iOS-apparaat steekt. Intussen hebben we een ‘normale’ variant van de koptelefoon en ook een met active noice cancelling” zegt Pascal van Laer, Headphones Business Leader, Gibson Innovations.

Door de directe verbinding met de Lightning connector heb je geen last van crosstalk of ruis. De koptelefoon combineert namelijk onderdelen die audiofielen doen watertanden. Denk dan aan een perfect afgestelde hoge bandbreedte en neodymium drivers van hoge precisie. Dit zorgt dat deze koptelefoon de ideale partner is voor welk iOS-apparaat dan ook. 

Om echt te kunnen genieten van high fidelity geluid heeft de Philips Fidelio M2L koptelefoon 40mm high magnetic intensity neodymium speaker drivers. Deze zorgen voor een brede dynamic range. Het akoestische closed-back ontwerp isoleert het geluid. Dat zorgt voor een gecontroleerde en dynamische bas. Zo kun je de meest subtiele details in je favoriete nummers horen.

De Philips Fidelio M2L koptelefoon kost EUR 279.99 en is onder andere te koop bij iCentre.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.